REFERENSER

SÅ HÄR SÄGER NÅGRA KUNDER ....

  ...tack !

" En mysig miljö, tystnad och ett lugn är några av de sakerna som är viktiga för mig, för att kunna koppla av och få ut så mycket som möjligt av en massagebehandling. Allt det finns hos Ingalill på Hälsohjulet och tillsammans med Ingalills kunnande om kropp och själ så blir varje besök underbart"

Therese Dahlin

"Ingalill hjälpte mig verkligen med min rygg, hon visade stor kompetens och gav mig vägledning och övningar så att jag kunde komma tillbaka till arbetet snabbt. Uppskattar henne och kommer återkomma som kund."

Joacim Johansson

I want to recommend massage by Ingalill to everyone having any problems with back and musculature.
It helps me a lot and I try to have massage at least one a month.

At my job I'm spending long hours in front of a computer.
And as a consequence I had many problems with my back. The pain was quite strong and situation was getting worse.

Fortunately I met Ingalill Ljungcrantz Pettersson.
After several massage sessions I started to feel much better.
I highly recommend everybody to try it.

Sergei Shebalin, Ämhult

Jag känner mig alltid välkommen, mysig miljö, min kropp får en skön massage även om det kan kännas lite på en del punkter så avklingar det och känns gott när jag går hemåt. Får med mig tips och råd som jag kan prova och se om det hjälper mig på vägen. Det finns tid ingen stress hos Ingalill.

Karin Hedman

Vi er en dansk familie, som har fulgt Ingalill, siden hun blev uddannet massør.

Der er ingen som Ingalill, som kan give så livsbekræftende, vital og helsende massage og hvor man som patient går fra klinikken med en pragfuld følelse i både krop og sjæl.

Ganske kort - Ingalill er ENESTÅENDE, kan anbefales og hendes behandlinger er stærkt vanedannende :-) Vi giver hende vores varmeste og stærkeste anbefalinger til andre, som ønsker at få en dejlig særlig oplevelse i både krop og sjæl !!!!

Hun er enestående på sit felt og hendes klinik udstråler den varme og perfekte kompetence, som hun har indenfor massagen, som hun videregiver til dig som klient, når hun gennemgår og gennemarbejder ens krop.

Familien Turley (8 personer) fra Källhult