HÄST

ID / CHIP
HÅRPROV FÖR DNA - ANALYS

Jag är Id-kontrollant och utför identitetsbeskrivning av häst som ska ansöka om Pass, tar hårprov för DNA-analys och chipmärker. Läs mer på Svenska Hästavelsförbundets hemsida. Klicka på bilden ovan.

För att ta reda på vilka uppgifter som just Du behöver ha gjort av en kontrollant och vilka papper som som skall finna stillgängligt då, ta i första hand kontakt med den rasförening som skall utfärda passet. Svenska Hästavelsförbundet har svar på Dina frågor,  och registrerar icke rasrena / "okända" hästar över ponnymåttet och Avelsföreningen Svensk Ridponny ASRP registrerar icke rasrena / "okända"  ponnyer.

ID, chip och hårprov för DNA 
                   750 kr
 Milersättn.   35 kr

Betala gärna kontant eller med swich.

EN STIMULERANDE MASSAGE

Förebygger ohälsa genom ökad cirkulation / flöde i kroppen

Stimulerar kroppens ytliga känselpunkter

Smärtlindrande

Avslappnande och lugnande både fysiskt och mentalt då lugn och ro hormonet oxitoxin frigörs.

Stärker immunförsvar

Minskar svullnad

Ökar det allmäna välbefinnandet

Sosialt umgänge som stärker relationen mellan dig och din häst.

Mm.......

Genom en kombination av mina erfarenheter med / utbildning av hästar, Svensk Klassisk Massage och inte minst Ayurveda, har jag själv använt mig av en kort massagebehandling till konvalecenter, som uppvärmning av kropp och muskulatur inför ett arbetspass eller bara som ett socialt umgänge .... kanske en dag när tidsbrist / väder inte tillåter ngt mer. Jag har märkt att det uppskattas mycket och gör stor skillnad också för t ex en stel fånghäst som slappnar av och får smärtlindring.

Den annars kittliga hästen njuter och slappnar av, vilket efter en tid skapar tillit så att hästen istället kan uppskatta när Du gör i ordning den för en tur. Precis som för oss människor är massage SÅ välgörande och ökar välbefinnandet. Detta är en massage anpassad för att använda i vardagen, för Dig som känner Din vän och ansvarar för att den mår bra.

 
Kontakta mig vid intresse ....

Massage av enskild häst
300 kr
Lär ut massagen till enskild individ
600 kr

dvs. 300 kr för häst och 300 kr för en person

Mindre grupper, vilket blir mkt prisvärt. 
300 kr för en häst plus 200 kr per person

35 kr milersättning tillkommer

Betala gärna kontant eller med swich.